14 април 2014

17 мига от пролетта.....в Гърция































14 коментара:

  1. Невероятни мигове си запечатала !
    И колко емоции се усещат!
    Усмивки в "страстната" седмица, Марийче!

    ОтговорИзтриване
  2. Защо ми напомни, защо?;))
    Така обичам да съм там лятото...... А дотогава има още е-хееее.....
    Прекрасни снимки, Марийче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, Мъхче, шЪ додИ лятото, нищо че навън сняг се сипе на парцали в момента!

      Изтриване
  3. Мария, прекрасни снимки! Липсва ми емоционалния ти разказ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, няма кой знае какво да се разкаже емоционално за това място, единствено за Метеора, но..друг път!

      Изтриване
  4. Стопли ми душата особено с танцуващия мъж-като мехлем на рана ми действат гръцките танци.А там като отида, направо се разтапям от кеф.Благодаря за споделените мигове,Марийче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами Живка, идвай да танцуваш с нас, за да си имаш мехлем за по-дълго! Танцуващият мъж е един от нашите учители.....

      Изтриване
  5. Мигове ли, Мария? Един такъв миг създава безброй спомени. Ех, тази Гърция, ех! Ако може всеки сезон, по няколко пъти, на различни места да съм там:))), обаче пак няма да ми е достатъчно, любима ми е! Радвам се, че благодарение на теб успях да се докосна отново до нея. Прекрасни снимки! А аз чакам за онази с полата:))). На красиво място, точното време, на красив празник, браво! Там между другото на Цветница как е? Празнуват ли както и Великден така пищно?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кате, навсякъде беше много умряло, никой нищо не празнуваше....или поне аз не видях! Да си призная, не знам какво й харесват хората на Северна Гърция, със сигурност това не е "моята" Гърция, аз я харесвам в по-южните й части.. ....Но иначе бях с група Балканци, към която танцувам български и гръцки народни танци, и си изкарахме повече от велико, музика и танци, страхотен купон до зори!

      Изтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Видях снимки от метеора :) Била съм там преди години и помня, че беше уникално място! Ще се радвам на разказ от мястото на събитието, Миме :)
    Усмивка от мен и весели празници!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ви сърдечно за тези мига от пролетта,които споделихте с нас.Много е красиво,цялата тази природа и цветя,които са така умело декорирании дори ще открадна една от идеите за моят двор на вилата. Гърция е страна с богата история.Лично аз много искам да посетя Метеора,за който не спирам да слушам. Доколкото знам християнски подвижници от дълбока древност обитавали скалите и пещерите по отвесните склонове. А чак преди 600 години на върха на един от стълбовете се появява и първият общежитиен манастир, като това ако добре си спомням става през 1340 година..толкова старо нещо, а все още го има.

    ОтговорИзтриване
  9. Втората снимка е направо невероятна.Всичко е така красиво и зелено.Много мои приятели посетиха метеора и сега сякаш ме преследва това място,Където й да отида все за там се говори или виждам различни статии, като по интернет и сега, то така и в различни списани,които ни препоръчват различни дестинации за път и може би е време да отида най на края и аз там.Снимките са уникални и сякаш те пренасят там.Но си е друго да видиш всичко с очите си на живо.Радвам се че ни пишете и се надявам и за на пред да е така.

    ОтговорИзтриване
  10. Do you mind if I quote a couple of your posts as long
    as I provide credit and sources back to your webpage?
    My blog is in the exact same niche as yours and
    my visitors would certainly benefit from some of the information you present here.
    Please let me know if this okay with you. Cheers!

    My web-site castle clash hack

    ОтговорИзтриване